(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
DHL Supply Chain

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

DHL on osa maailman johtavaa posti- ja logistiikkapalvelujen konsernia Deutche Post DHL Groupia. DHL toimii yli 220 maassa ympäri maailman, minkä ansiosta se on maailman kansainvälisin yritys. Yli 350 000 DHL:n työntekijää tuottaa ratkaisuja kaikkiin logistiikkatarpeisiin. DHL Supply Chain tuottaa mm. varastointipalveluita ja kuljetusten hallintapalveluita.

Haemme yhteistyökumppanimme DHL Supply Chainin kanssa varastotyöntekijöitä kesäsesongin ajaksi Vaasan toimipisteisiin. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä logistiikan tehtävissä maailman johtavassa sopimuslogistiikkapalveluita tuottavassa yrityksessä. Työsopimukset solmitaan Adeccon kanssa, ja työskentely tapahtuu DHL:n teollisuuden toimipisteissä joko Vaasan keskustan lähettyvillä tai Runsorissa. Töitä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi hyllytystä, pakkaamista ja keräilyä.

Eduksi on, jos sinulla on jo kokemusta työntömastotrukin tai korkeakeräilijän käsittelystä, mutta se ei ole vaatimus. Toivomme aitoa kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan ja intoa opetella uutta. Tehtävässä tarvitaan myös ajan tasalla olevia IT-taitoja. Ripeä, toimeentarttuva työskentelyote ja sujuvat tiimityötaidot ovat tässä työssä ratkaisevia.

Kesätyöt alkaisivat toukokuun aikana, viimeistään kesäkuun alussa ja kestävät kesäsesongin yli elokuun loppupuolelle. On myös mahdollista, että työt jatkuvat osa-aikaisina kesän jälkeenkin, joten nämä työt sopivat hyvin myös opiskelijalle.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä monipuolisissa tehtävissä ammattitaitoisessa työyhteisössä? Käythän kurkkaamassa seuraavasta osoitteesta videon ja tutustu tarkemmin työmahdollisuuksiin DHL:llä: https://www.youtube.com/watch?v=5YA0Gg1Rz6g

Hakuaika päättyy 29.3.2020, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi aikailematta. Käsittelemme hakua jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja voit kysyä Adeccon henkilöstökonsulteilta Susanna Kytöharjulta (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi) tai Pauliina Rintala-Dimiciltä (p. 040 149 5197, pauliina.rintala-dimic@adecco.fi).