(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme useita varastotyöntekijöitä sekä osa-aikaiseen että kokoaikaiseen työhön Vantaan ja Tuusulan alueelle

Jos olet reipas ja motivoitunut, oppimishaluinen, työtä pelkäämätön sekä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostunut henkilö, joka on halukas kehittymään varastoalalla, laita hakemuksesi tulemaan välittömästi. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen.

Toivomme sinulta:         

- Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja       

- Tehokasta työskentelyä       

- Täysi-ikäisyyttä       

- Hyvää suomen kielen taitoa  

Tehtävässä tulet pärjäämään oikealla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Tehtävä edellyttää liikkumista Vantaan ja Tuusulan alueella. Työtehtävät vaihtelevat äänikeruusta pakkaamiseen. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan. Pääasiassa työtä tehdään arkisin klo 06-22, mutta viikonloppu vuoroja on myös tarjolla.  

Tule rakentamaan kanssamme tehokkaasti toimivaa ja laadukasta toimintaympäristöä #asenneratkaisee

Haku päättyy 21.08.2019.  Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Juha Honkavirta

rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi