(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Etsimme Lahden alueelle varastotyöntekijöitä!

Etsimme useille asiakkaille varastotyöntekijöitä Lahteen ja lähikuntiin. Töitä on tarjolla sekä kokoaikaisesti että osa-aikaisesti. Työt sisältävät pääsääntöisesti keräilyä, pakkaamista ja osaamisesi huomioiden myös trukinajoa. Trukkeina käytetään useimmin vastapaino- ja työntömastotrukkia. Työt on useimmiten aamu/iltavuorossa, mutta päivävuorokin on mahdollinen.

Aiempi kokemus varastotöistä on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Toivomme hakijalta reipasta asennetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Palkka määräytyy toimipisteessä käytettävän työehtosopimuksen mukaan.

Kerrothan hakemuksessasi haetko osa-aikaista vai kokoaikaista työpaikkaa. Haku päättyy 28.6.2019. Haastatteluita tehdään jo hakuaikana.

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Tuomas Laihanen
Alue-Esimies

etunimi.sukunimi@transval.fi

p. 040 656 9200