(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Tokmannin varastolla Mäntsälässä on nyt töitä tarjolla, sillä maailman paras ostaja on tehnyt hyvää työtä ja ostanut varaston täyteen tavaraa. Toivomme, että juuri sinä haluat auttaa tavaroiden toimittamisessa myymälöihin!

Kiinnostaako sinua fyysinen työ ja mahdollisuus työskennellä itsenäisesti? Oletko tekijätyyppi ja haluat saada asioita aikaan? Haemme varastotyöntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Tärkeä tehtäväsi on yhdessä työkavereidesi kanssa varmistaa, että tavaratoimitukset Tokmannin myymälöihin sujuvat nopeasti ja täsmällisesti.


Työntekijänä pääset ääniohjauksen avulla keräämään tuotteita myymäläkohtaisesti erilaisia trukkeja apuna käyttäen. Oheisessa videossa työntekijämme Irene kertoo tyypillisestä työpäivästä varastolla: https://youtu.be/xsthyqmEBPE


Mitä odotamme?
Odotamme sinulta kiinnostusta varastotyötä kohtaan sekä tarkkaa ja ahkeraa otetta työhön. Olet oma-aloitteinen, tykkäät itsenäisestä työskentelystä ja viet aloittamasi tehtävät loppuun saakka. Suhtaudut myönteisesti elämään ja työhön, ja olet mukava työkaveri ja valmis työskentelemään ahkerasti yhteisen tavoitteen eteen.


Työ sopii 18 vuotta täyttäneille henkilöille ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Hyvä fyysinen kunto on tarpeen, sillä yksi kerätty rullakko painaa noin 100-150 kg ja keräilijä kerää keskimäärin 30-35 rullakollista päivässä.


Logistiikka-alan koulutus ja aikaisempi työkokemus logistiikka-alan töistä katsotaan eduksi. Aiempi kokemus alalta ei ole kuitenkaan edellytys, sillä tarjoamme jokaiselle työntekijälle kattavan perehdytyksen tehtäviin.

Mitä tarjoamme?


  • Mukavat työkaverit
  • Modernit ja viihtyisät tilat ja siistin työympäristön
  • Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
  • Palkkauksen, johon voit itse vaikuttaa
  • Hyvät henkilöstöedut

Lisätiedot ja hakuohje
Työ on 2-vuorotyötä, ja työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin vuoroviikoin aamuvuorossa klo: 6-14 ja iltavuorossa 14-22. Satunnaisesti työpäiviä voi olla myös lauantaisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuussa, helmikuussa tai maaliskuussa 2019. Täytäthän sähköisen hakemuksen pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Osoitteemme on Isolammintie 1, 04600 Mäntsälä.


Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1. alkaen varastopäällikkö Soile Haavisto, p. 040 868 7894.

Hakusanat: varastotyö, keräilytyö, logistiikkatyö, äänikeräily