(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Wihurin Metro-tukkuun
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Vantaan Viinikkalaan on juuri valmistunut Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun upouusi logistiikkakeskus, jonne etsitään varastotyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin.

Logistiikkakeskus on vasta hetki sitten valmistunut, joten työvälineet ovat ajan tasalla ja työympäristö on siisti ja moderni. Työporukka on kannustava, reilu ja nuorekas. Mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan, motivaatiota sekä tietysti huumorintajua, sovit joukkoon mainiosti!

Työ edellyttää tekijältään oma-aloitteisuutta, reipasta meininkiä, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme lisäksi työntekijöiltä joustavuutta, varsinkin logistiikkakeskuksen käynnistysvaiheessa. Logistiikka-alan kokemuksesta ei ole haittaa, mutta tarpeellista se ei ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys.

Työt voivat pitää sisällään esimerkiksi äänikeräilyä, vastaanottoa, trukkitöitä, lähettämistä tai terminaalissa työskentelyä. Työympäristö vaihtelee tehtävän ja käsiteltävien tuotteiden mukaan ja voi olla lämmin, viileä (noin + 2 astetta) tai pakkanen (noin - 20 astetta). Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille, painottuen huomattavasti iltaan. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa.

Jätä hakemuksesi heti ja pääset vaikuttamaan millaisiin tehtäviin, vuoroihin ja työympäristöön sinä haluaisit päästä! Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana ja aloitukset työssä ovat joustavasti marraskuun aikana.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa logistiikkakeskuksesta kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be