(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Wihurin Metro-tukkuun
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Vantaan Viinikkalaan on juuri valmistunut Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun upouusi logistiikkakeskus, jonne etsitään varastotyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin.

<iframe width="600" height="337" src="https://www.youtube.com/embed/3E4inuPqMB4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Työt voivat pitää sisällään esimerkiksi äänikeräilyä, vastaanottoa, trukkitöitä, lähettämistä tai terminaalissa työskentelyä. Työympäristö vaihtelee tehtävän ja käsiteltävien tuotteiden mukaan ja voi olla lämmin, viileä (noin + 2 astetta) tai pakkanen (noin - 20 astetta). Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille, painottuen huomattavasti iltaan. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa.

Logistiikkakeskus on vasta hetki sitten valmistunut, joten työympäristö on siisti, moderni ja työvälineet ajan tasalla. Työporukka on kannustava, reilu, nuorekas ja joukon jatkeeksi toivotaankin henkilöitä, joilta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan, motivaatiota sekä tietysti huumorintajua.

Työ edellyttää tekijältään oma-aloitteisuutta, reipasta meininkiä, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme lisäksi työntekijöiltä joustavuutta, varsinkin logistiikkakeskuksen käynnistysvaiheessa. Logistiikka-alan kokemuksesta ei ole haittaa, mutta tarpeellista se ei ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys.

Hae nyt ja pääset vaikuttamaan millaisiin tehtäviin, vuoroihin ja työympäristöön sinä haluaisit päästä! Haastatteluja järjestetään jo hakuajan aikana ja aloitukset työssä ovat joustavasti loppusyksyn aikana.