(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Vantaan Porttipuistoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Etsitkö fyysistä osa-aikatyötä hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla? Oletko oma-aloitteinen, ahkera ja tarkka työntekijä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluonteiseen työhön asiakkaallemme Vantaan Porttipuistoon.

Työ sisältää tuotteiden keräilyä, pakkausta, vastaanottoa ja laadunvalvontaa. Työtä tehdään noin 4 hengen tiimeissä. Pakattavat tuotteet ovat melko kevyitä eli mitään kovin raskaita taakkoja et joudu nostelemaan. Vuoroja on tarjolla keikkaluonteisesti asiakkaamme tarpeiden mukaan. Sesonkiaikoina vuoroja voi tietyillä viikoilla olla tarjolla kokoaikaisestikin. Halutessasi voit tehdä työvuoroja myös muiden asiakkaidemme kohteissa.

Etsimme juuri sinua, aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, sillä tässä työssä pärjäät hyvällä ja reippaalla asenteella. Toki saat tehtäviin myös erinomaisen perehdytyksen ja taustallesi asiakkaamme tiimin tuen. Toivomme hakijoilta sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Petra Mallinen p. 040 630 0777.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä