Varastotyöntekijöitä Vantaan Porttipuistoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsitkö fyysistä työtä hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla? Oletko oma-aloitteinen, ahkera ja tunnollinen työntekijä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Vantaan Porttipuistoon.

Työ sisältää tuotteiden keräystä, pakkausta, vastaanottoa ja laadunvalvontaa. Työtä tehdään noin 4 hengen tiimeissä. Pakattavat tuotteet ovat melko kevyitä eli mitään kovin raskaita taakkoja et joudu nostelemaan. Kyseessä on kokoaikainen 2-vuorotyö, ja työskentelet vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa. Työajat ovat arkisin klo 8 - 16 ja klo 11 - 19, ja viikonloppuisin klo 7 - 15. Työsopimus tehdään alkuun 6 kk:n ajalle, mutta työ saattaa jatkua vielä tämänkin jälkeen.

Mikä parasta, etsimme juuri Sinua, hyvän asenteen omaava reipas tekijä! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta varastotyöstä tai paljon muustakaan työstä, sillä tehtävään perehdytetään hyvin ja sen voi oppia ihan keltanokkakin. Riittää että pärjäät suomen tai englannin kielellä niin tämä duuni voi olla Sinun!

Oletko etsimämme timantti? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita suoraan henkilöstökonsultillemme Millalle, p. 050 411 7688, niin sovitaan haastatteluaika. Työt alkavat viimeistään tammikuun alussa, mutta mahdollisesti jo joulukuun puolella. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot