(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Vantaalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vantaalle.


Haemme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä lentokentän läheisyyteen. Kyseessä on 3- vuorotyö, työvuorot eivät ole välttämättä kiertäviä, työvuorotoiveet otetaan huomioon. Aamuvuoro 06-14, iltavuoro 14-22 ja yövuoro 22-06. Kyseessä on keikkatyö, työvuoroja tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, kuitenkin säännöllisesti viikoittain. Mitä paremmin suoriutuu tehtävistä sitä enemmän on myös vuoroja tarjolla ja on myös mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu mm. tarroitus, vastaanotto, pakkaus, lähetys, äänikeruu sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Työt suoritetaan viileissä tiloissa sekä pakkasvarastolla. Viileässä tilassa lämpötila + 4-6 astetta ja pakkasvarastossa -24 astetta. Työntekijät vaatetetaan asiaan kuuluvilla työvaatteilla.

Et tarvitse aiempaa kokemusta, sinut perehdytetään työtehtäviin. Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä valmiudet suorittamaan rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi toivomme sinulta varastotyöhön soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.


Palkkaus: kaupan- alan työehtosopimus + vuorotyölisät + kannustepalkkio.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, osa mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Trukkikokemus katsotaan hakijalle eduksi, ei välttämätön.


Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.