(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Vantaalle
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Etsimme varastotyöntekijöitä Vantaalle

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa ääniohjattu keruu. Kerättävät tuotteet ovat lähinnä pientavaraa ja keruu tapahtuu keruukoneella tai jalkaisin. Työpäiviisi voi ajoittain sisältyä muitakin varastotöitä, kuten pakkaamista ja hyllyttämistä. Työ on fyysistä ja hyvin ripeätahtista, ja keruun oikeellisuus on meille ja asiakkaalle tärkeä asia. Työssä pärjää hyvin niin vasta logistiikka-alaan tutustuva kuin jo enemmän kokemusta kerryttänyt tekijä.

Toimipiste sijaitsee Vantaan Voutilassa, ja sinne pääsee hyvin niin julkisilla kuin omalla autollakin. Työvuorot ovat arkisin klo 10-20 välillä, kuitenkin painottuen 12-20 vuoroon. Viikonloput ja pyhät saat siis viettää aina vapaalla. Palkkaus on auto- ja konekaupan työehtosopimuksen mukainen.

Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla ja töitä on alustavasti syyskuun loppuun asti. Jatko on kuitenkin hyvin mahdollista.

Eduksesi on aiempi työkokemus logistiikan alalta, mutta se ei ole täysin välttämätöntä, sillä saat työhön ja käytössä oleviin koneisiin hyvän perehdytyksen. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, tarkka sekä omaat ripeän työotteen. Puhut ja ymmärrät suomen kieltä erinomaisesti ja olet täysi-ikäinen.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi, etenkin logistiikan alalta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori 

linda.dikert@transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Vantaa