(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Vantaalle!
Berner Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Berner Osakeyhtiö
Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta on kansainvälistä. Berner on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, joka toimii usealla eri alalla. Yrityksen pääkonttori, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Baltiassa ja Ruotsissa asiakkaita palvelevat tytäryhtiöt.

Berner Oy on tunnettu luotettavana ja menestyvänä, henkilökuntaansa arvostavana työnantajana. Haemme yritykseen osaavia ja kehitysmyönteisiä henkilöitä, joilta odotamme arjen sietokykyä ja sitkeyttä.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme hyvällä asenteella varustettuja ja osaavia varastotyöntekijöitä Vantaalle!

Tehtävässä toimitaan asiakkaamme tiloissa Vantaan Viinikkalassa.
Työnkuvaan kuuluvat vaihtelevat varastotehtävät, pääasiassa ääniohjattua keräilyä.
Bernerin tuotetarjonta on laaja ja työssä korostuu numerotarkkuus sekä huolellisuus, sillä nimikkeet vaihtelevat paljon.

Etsimme henkilöitä, joilla on motivaatio ja asenne kohdillaan. Jos olet lisäksi nopea oppija ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, voisit sopia tähän tehtävään!
Odotamme sinulta
Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli omaat aiempaa kokemusta varastotehtävistä, sinulla on trukkikokemusta ja erityisesti työntömastotrukin ajotaito on plussaa!
Alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, alkuun arviolta elokuun loppuun asti, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Töitä tehdään 40h/vko. Aamuvuoro klo 6.30-7.30-15.00-16 ja joka kolmas viikko iltaa klo 9.30-18. (Vko 9 lähtien iltavuoro klo 13.30-22.00 toukokuun loppuun saakka). Palkkaus Kaupan alan TES mukaan.

Toimi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana. Hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Varastotyöntekijöitä Vantaalle!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätiedot tehtävästä antaa Helsingin HR-koordinaattorit p. 040 307 5100 tai Helsinki@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
alustavasti 31.8.2018 asti.
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.03.2018 mennessä.