(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Vantaalle
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Etsimme Vantaalle

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme nyt varastotyöntekijöitä Vantaalle erilaisiin varaston työtehtäviin kuten pakkaustyöhön, keräilyyn ja trukkitöihin. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varaston eri työtehtävistä. Työt tapahtuvat jopa kolmessa vuorossa, joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Myös viikonloppuvuoroja voi osassa työtehtäviä tulla vastaan.
Kerrothan hakemuksesassi minkälaista kokemusta sinulla on kertynyt varastoalalta ja mikä on valmiutesi vuorotyöhön.
Haemme työntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.