(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Haemme asiakkaallemme Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan kolmea VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

kokoaikaiseen työtehtävään. Työ tapahtuu Vantaan varastollamme arkisin noin klo 8-17 välisenä aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työllistyt Manpowerin kautta n. 5 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu saapuvan tavaran käsittelyä sekä tavaran keräys-, pakkaus-, ja lähetystoiminnot. Tehtävässä trukin ajaminen kuuluu vahvasti työnkuvaasi.

Toivomme sinulta:

- kokemusta varastotyöskentelystä
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja toimintaa
- tietotekniikan perustaitoja
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- hyvää suomenkielen taitoa, englannin kielentaito katsotaan eduksi.

Arvostamme myös reipasta ja ahkeraa työasennetta ja hyvää paineensietokykyä. Meillä pääset osaksi erittäin mukavaa työporukkaa.

Kerro meille, mitä osaat ja mitä haluat oppia! Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden. Pääset tärkeään rooliin alan arvostetussa yrityksessä ja saat motivoituneen sekä ammattitaitoisen tiimin tueksesi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sunnuntaina 25.8., rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Wihuri Oy Teknisen Kaupan varastopäällikkö Heikki Tontti, p. 040 513 0289.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.