(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Toivotko työltäsi vapauden ja vastuun tasapainoa, höystettynä loistavalla liksalla? Vantaan Piispankylässä sijaitsevalla asiakkaallamme on viime aikoina pyyhkinyt niin hyvin, että kasvun myötä on avautunut paikkoja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Aloittamaan pääsee heti ja tarjolla on suoraan vakituinen työsuhde asiakkaan kirjoilla.

Millainen työ on kyseessä?

Tarjolla oleva tehtävä on monipuolinen varastotyö, jossa pääset itse vaikuttamaan palkkaasi. Perehdytämme kaikki tekijät alkuun keräykseen, jota tehdään pääsääntöisesti vastapainotrukkia apuna käyttäen. Kun tuotteet alkavat olemaan tuttuja, niin pääset laajentamaan työnkuvaasi myös työntömastotrukilla tehtävän vastaanoton, hyllytyksen sekä inventoinnin pariin. Painavia tuotteita tulee nosteltua pitkin päivää, eli työpäivän päätteeksi ei välttämättä tarvitse lähteä salille huhkimaan. Töitä tehdään vuoroviikoin aamussa klo 6-14 ja illassa klo 14-22. Työt painottuvat arkipäiville, mutta joka neljäs lauantai on työpäivä.

Millaista henkilöä etsimme tiimiimme?

Etsimällämme tekijällä on jo aiempaa kokemusta vastapaino- tai työntömastotrukista ja kokemus varastolta katsotaan eduksesi. Tuotteet ovat pääsääntöisesti painavia, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Saatat törmätä päivän aikana myös asiakkaisiin, joten reippaat asiakaspalvelutaidot ovat plussaa.

Miksi hakea?

Asiakkaallamme on pieni vaihtuvuus ja nykyiset tiimijäsenet ovat viihtyneet työssään pitkään. Työntekijöihin luotetaan ja kannustavan suoritelisämallin ansiosta pääset vaikuttamaan omaan palkkaasi, eli tässä on kunnianhimoisille tyypeille kannustava palkka. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, joten etsimme tähän aidosti pitkäaikaisia tekijöitä. Haastattelemme hakijoita ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, eli älä epäröi sen hakemuksen kanssa!

_Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista! _