(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Vaasan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaillemme Vaasan alueelle logistiikkatyöntekijöitä.
 
Haussa on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä eripituisiin määräaikaisuuksiin. Työtehtäviin kuuluu muun muassa erilaiset tavaroiden keräilyyn, lähettämiseen, pakkaamiseen ja vastaanottamiseen liittyvät varastotyöt pääasiassa suurissa teollisuuden alan logistiikkakeskuksissa.
 
Eduksi on, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta varastotyöstä tai trukin käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Tarvitset kuitenkin aidon halun oppia uutta ja motivoituneen asenteen työn tekemiseen. Työ on liikkuvaa, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on myös etua. Työtä tehdään yhdessä muiden kanssa, joten tarvitset joustavuutta ja vuorovaikutustaitoja toimiaksesi työyhteisön jäsenenä.
 
Työssä aloitus voi olla nopeallakin aikataululla, joten hakemuksen jättämisen kanssa ei nyt kannata aikailla. Käsittelemme hakua jatkuvasti hakuajan kuluessa, joten jätä heti hakemuksesi mikäli kiinnostuit. Hakutekstiin voit kirjoittaa myös, että etsitkö koko- vai osa-aikaista työtä ja milloin voisit aloittaa työt. Liitä mukaan CV:si, josta selviää aiemmat työsuhteesi ja koulutuksesi. Viimeinen hakupäivä on 14.10. Lisätietoja voit kysyä Adeccon HR-konsultilta Susanna Kytöharjulta numerosta 040 182 6540 tai sähköpostitse: susanna.kytoharju@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa