(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Vaasaan
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Varastotyöntekijöitä Vaasaan

Etsimme asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä monipuolisiin logistiikka- ja varastoalan tehtäviin. Toimipisteestä riippuen työtehtäviin kuuluu muun muassa hyllyttämistä, keräilyä, trukilla ajoa sekä muita varaston ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisesta työstä sekä trukilla ajamisesta. Kaikki työtehtävät eivät kuitenkaan vaadi aiempaa logistiikka- tai varastoalan alan kokemusta, vaan työssä onnistuaksesi tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä halu oppia uutta.

Työt alkavat maaliskuussa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisesti. Töitä tehdään kahdessa vuorolla klo 06-22 välisenä aikana. Etsimme sekä osa- että kokoaikaisia työntekijöitä.

Kerrothan hakemuksessasi tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Riittävä kunto fyysiseen työhön
  • Hyvä suomen kielen taito
  • Tarkka työote
  • #asenneratkaisee

 

Niko Niemistö

Rekrytointikoordinaattori

niko.niemisto@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 487 0153 Sähköposti: niko.niemisto@transval.fi Sijainti: Vaasa