Varastotyöntekijöitä Uudenmaan alueelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta logistiikka-alalta? Etsimme reippaita ja aktiivisia varastotyöntekijöitä Uudenmaan alueelle. Jos sinulla on asenne kohdallaan niin meillä voi olla Sinulle duuni!

Haemme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ eri asiakaskohteisiin pääkaupunkiseudulle ja lähialueille.

Työskentelet varastoympäristössä ja tehtäväsi saattavat pitää sisällään esimerkiksi tuotteiden ääni- tai manuaalikeräystä, pakkausta ja hyllyttämistä. Työssäsi saatat päästä käyttämään erilaisia laitteita ja keräyskoneita. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua tai ihan lähialueilla. Varastokohteissa työ on useimmiten vuorotyötä, mutta osassa kohteita on myös päivävuoroja. Tarjolla on sekä keikkaluonteista tai ihan kokoaikaistakin työtä.

Mitä odotamme sinulta?

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi sekä into oppia uutta. Aiempi kokemus toki vaikuttaa siihen, millaisiin varastotehtäviin työllistyt. Varastokohteissamme alaikäraja on 18 vuotta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen ja mahdolliset suorite-/olosuhdelisät, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä myös arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle.

Oletko etsimämme timantti? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja koronatilanteesta johtuen haastattelut hoidetaan etäyhteyden avulla. Kerro milloin olet käytettävissä ja millaiset työajat sopivat juuri sinulle. Jätä rohkeasti hakemus, tässä voi olla sinun tilaisuutesi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547882
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Tuusula, Vantaa