(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Tuusulaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

 

Varastotyöntekijöitä Tuusulaan


 

Tarjolla on elämäntilanteeseesi sopiva määrä työvuoroja. Pääasiassa työtä tehdään arkisin klo 06.00-22.00 välisenä aikana. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Etsimme reippaita ja työtä pelkäämättömiä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostuneita henkilöitä asiakaskohteeseemme Tuusulan Hyrylään. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen. Arvostamme hyvää tekemisen meininkiä, huumoria ja luotettavuutta! 

Tehtävässä menestyt innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Työtehtävänä on pääsääntöisesti äänikeräily. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta
  • Täysi-ikäisyyttä

Haku päättyy sunnuntaina 1.3.2020.  Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään!

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi