(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Tuusulaan (osa-aikainen)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Toimenkuva
TARJOAMME sinulle mahdollisuuden työllistyä asiakkaamme pakkasvarastoon. Tehtävään sisältyy lista- tai äänikeräilyä sekä muita varaston rutiineja. Keräiltävät tuotteet ovat tiiviisti pakattuja elintarvikkeita. Työssä ajetaan päivittäin keräilykonetta, jonka käyttöön perehdytetään.
Odotamme sinulta
ETSIMME TEHTÄVÄÄN henkilöitä, joilla on halu työllistyä varastoalalle. Hakijalta vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, koska nostotoistoja tehdään vuoron aikana noin tuhat kappaletta ja työskentely tapahtuu pakkasolosuhteissa. Työssä vaaditaan lisäksi hyvää suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
TYÖPISTE SIJAITSEE Tuusulassa Jusslan teollisuusalueella. Työtä tehdään 2-vuorokierron mukaan, 0-40h/vko. Lisäksi on mahdollisuus työskennellä myös lauantaisin. Haetut tehtävät täytetään mahd. pian ja haastatteluja tehdään hakuajan puitteissa. Tehtävä on alkuun 6kk.n määräaikaisuus, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Palkkaus AKT:n terminaali TES, alk. 13,21€/h + lisät.

HAE TEHTÄVÄÄ täyttämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse ”Varastotyöntekijöitä Tuusulaan (osa-aikainen)” –työpaikka kiinnostavaksi. Liitäthän hakemukseen myös erillisen ansioluettelosi.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Alkuun arviolta 6kk. ja mahd. jatko.
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.06.2018 mennessä.