(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä tuotteiden keräilyyn
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Kiinnostaako aktiivinen työ varastolla? Etsitkö pitkäaikaista kokopäivätyötä vai kenties osa-aikatyötä muun arjen ohelle?

Ai mitä varastohommaa..?

Tuotteiden tehokasta käsittelyä osana suuren suomalaisen yrityksen toimitusketjua, tätä on varastotyöntekijänä työskentely Barona Logistiikkaratkaisut Oy:llä Mäntsälässä. Kyseisessä tehtävässä vastuullasi on kerätä asiakkaiden varastolta tilaamia tuotteita ja olla täten mukana varmistamassa tuotteiden saumaton kuljetus varastolta asiakkaalle.

Tekemästäsi työstä maksetaan kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa lisineen. Tämän lisäksi maksamme sinulle erittäin kilpailukykyisiä kannustepalkkioita oman suoriutumisesi mukaan, mitä tehokkaammin suoriudut, sitä enemmän tienaat. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti! Niin, ja se aiempi kokemus varasto- tai logistiikka-alalta - sitä et tosiaan tarvitse, työtehtävät ovat helposti opittavissa ja järjestämme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi.

Miksi juuri Barona Logistiikkaratkaisut Oy:lle töihin?

Me Baronalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja sisälogistiikan toimintaympäristössä pääkaupunkiseudulla sekä lähialueilla. Työntekijöistämme huolehtii lähes 80 henkeä kattava esimiesorganisaatiomme, joka on päivittäin tavoitettavissa varastokohteissamme, sekä HR- ja logistiikka-alan ammattilaisista koostuva porukkamme toimiston päässä. Työllistyessäsi meille liityt osaksi lähes 2000 logistiikka-alan aloittelevan tai pitkän linjan ammattilaisen alati kasvavaa joukkoamme. Meillä on nuorekas ilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki!

Millaista työsuhdetta sinä etsit?

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus vakiinnuttaa asemasi, kehittyä ja kenties jonain päivänä omien näyttöjen ja kiinnostuksen kautta päästä etenemään vastuullisempiin tehtäviin? Tarjoamme sitoutuneille työntekijöillemme pitkiä työuria ja tulevaisuudessakin jatkuva kasvumme varmistaa, että pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla myös vastuullisempiin tehtäviin…

…Vai etsitkö kenties määräaikaista työtä elämän siirtymävaiheen ajalle tai osa-aikaista työtä vaikkapa opintojen ohelle? Ei hätää! Ei kaikkien tarvitsekaan haluta työskennellä koko elämäänsä varastolla, tarjoamme sinulle kuitenkin loistavan mahdollisuuden hankkia uudenlaista työkokemusta ja tienata rahaa joustavasti omien tarpeidesi mukaan.

Huomioithan, että kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.

Linkki esittelyvideoon, paina tästä

Edellytykset työnsaannille: 18 vuoden ikä