(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä Tampereelle.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat keräily sekä satunnainen pakkaamotyöskentely.  Työtehtävissä käytetään mm. pumppuvaunua ja trukkia (trukkikorttia ei vaadita). Edellytämme hakijoilta logistiikka-alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta varastotyöskentelystä. Erityisesti eduksi katsotaan osaaminen Leanware WMS-varastohallintaohjelmasta.

Etsimme luotettavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä, jotka suhtautuvat työhön positiivisesti sekä kantavat vastuun tekemästään työstä. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkaa ja huolellista työotetta, ripeitä otteita sekä avointa asennetta uuden oppimiseen. Työaika on arkisin 7-15 tai 8-16, viikoittainen työaika on 37,5h/vko. Kiireaikana töitä voi satunnaisesti olla tarjolla viikonloppuisin. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.