(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
 
Oletko reippaalla asenteella ja korkealla työmotivaatiolla varustettu tekijä, joka nauttii aktiivisesta työnkuvasta? Koetko olevasi parhaimmillasi ympäristössä, missä sinun ei tarvitse istua saman työpöydän ääressä yhdeksästä viiteen tietokoneen näyttöä tuijottaen? Jos vastauksesi on edellisiin kohtiin kyllä, niin suosittelen jatkamaan lukemista.
 
Haemme asiakkaallemme ahkeria VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereelle.
 
Tehtäviisi kuuluu pientavaran vastaanotto ja hyllytys asiakkaamme tiloissa Tampereella. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten varaston tehtävien parissa hyvällä energialla varustetussa työyhteisössä. Voit olla joko kokemusta kartuttanut varastoalan konkari tai vasta ensimmäiset askeleet työurallaan ottanut tulevaisuuden superstara, sillä tässä tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea ahkeraa työotetta, halua oppia sekä työtä pelkäämätöntä asennetta!
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa
- Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
- Positiivisuutta ja yhteistyökykyjä
- Suomen kielen taitoa
 
Eduksi katsomme:
- Kokemuksen varastotyöstä (eritoten pientavaran vastaanottamisesta)
- Kokemusta trukilla ajosta
- Kokemusta WMS varastojärjestelmästä
 
Työsuhteet ovat määräaikaisia työsuhteita ja niiden pituus määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä on erinomainen tilaisuus saada jalkaa oven väliin varastoalan töiden puolesta ja tulla mahdollisesti rekrytoiduksi suoraan asiakasyrityksen puolesta työnäyttöjen ollessa tarpeeksi vahvoja. Työt tehdään kahdessa vuorossa ja ne alkavat niin pian kuin mahdollista. 
 
Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 15.2.2019 saakka, mutta paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pikimmiten. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Hannu Pelli numerossa 040 193 0347 tai sähköpostilla hannu.pelli@manpowergroup.fi