(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Suolahteen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Suolahteen materiaalinkäsittelijöitä/ varastokeräilijöitä traktoreiden valmistukseen liittyviin tehtäviin. Työtehtävänäsi voi olla varastokeräilyä, pakkaamista, trukilla-ajoa, tavaran vastaanottoa tai kuoman purkua.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta varastotöistä tai logistiikan alan tehtävistä. Myös logistiikan- tai metallialan koulutus katsotaan eduksesi. Olethan huolellinen sekä omaat reippaan ja ahkeran asenteen työntekoon. Materiaalinkäsittelijänä toimit osana tiimiä ja panoksesi on olennainen traktorin valmistuksen prosessissa. Lisäksi eduksesi katsotaan SAP-järjestelmän tuntemus.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle kokoaikatyön viihtyisässä työympäristössä sekä motivoivan palkan. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylästä.

Työt alkavat helmikuussa 2018 perehdytyksellä ja työsuhde on määräaikainen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin hae työtä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla ”Varastotyöntekijä”.

Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!
Kesto
Asiakasyrityksen tilauskannan mukaan.
Lisätietoja
Amira Omran, jyvaskyla@vmp.fi, 040 307 5140
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.02.2018 mennessä.