Varastotyöntekijöitä Sipooseen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Sipooseen


Haemme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun loppuun asti. Tämän jälkeen jatkoa katsotaan tarpeiden ja suoriutumisen mukaan. Kyseessä on 3- vuorotyö, jossa kiertävät työvuorot. Aamuvuoro 06-14, iltavuoro 14-22 ja yövuoro 22-06. Kyseessä on kokopäivätyö ja viikonloput kuuluvat vuorokiertoon.


Työtehtäviin kuuluu mm. vastaanotto, äänikeräys, valokeruu, pakkaus, lähetys sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Osa kerättävistä tuotteista saattaa olla painavia ja hankalasti käsiteltäviä.


Palkkaus: kaupan- alan työehtosopimus (B2) + kannustepalkkio + vuorotyölisät.


Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä valmiudet suorittamaan rutiininomaisia tehtäviä. Mahdollisesti työskentelyä myös viileissä tiloissa (ei pakkasvarasto). Tämän lisäksi toivomme sinulta varastotyöhön soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.


Työt alkavat sopimuksen mukaan, osa mahdollisesti nopeallakin aikataululla, kuitenkin viimeistään huhtikuun alkupuolella.


Trukkikokemus katsotaan hakijalle eduksi, ei välttämätön.


Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1346794
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo, Kerava