(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Scheteligille sesonkiin
Schetelig Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Reippaita sesonkityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Scheteligin varastolle.

Tarvitsemme asiakkaallemme Vantaan Petikkoon sesonkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 4-5 varastotyöntekijää.

Schetelig tarjoaa laajan valikoiman laatutuotteita, palveluratkaisuja sekä räätälöityä asiakaspalvelua puutarha-alan ammattilaisille. Schetelig palvelee asiakkaitaan laadulla sekä ammattitaidolla Suomessa, Venäjällä, Baltiassa ja Itä-Euroopassa.

Tehtävässä pääset työskentelemään mukavassa ja rennossa ilmapiirissä saapuvien kuljetusten purku-, tarkistus- ja hyllytystehtävissä sekä keräilyssä. Työssä pääset käyttämään apuna mm. lavansiirtovaunuja ja/tai työntömastotrukkia.

Työssä pärjääminen vaatii sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä, trukinajotaitoa / trukkikorttia, oma-aloitteista, ripeää ja tarkkaa otetta tehtävien suorittamiseen.

Työ on jo itsessään hyvin fyysistä, mutta sen lisäksi sinulla on mahdollisuus oman kunnon kohottamiseen myös työpaikalla sijaitsevalla kuntosalilla. Maittavasta ja terveellisestä ravinnosta huolehtii oma työpaikkaruokala.

Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8:00-16:00 välillä, mutta sesongin ollessa kiireisimmillään, työtä tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haemme määräaikaiseen pestiin joka kestää noin toukokuun loppuun saakka mahdollisesti myös pidempään.

Eikö kuulostakin juuri sinun paikaltasi? Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti cv:n kera, koska rekrytointi aloitetaan heti.

Pääset tutustumaan työpaikkaan tästä.