Varastotyöntekijöitä Porttipuistoon
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Etsimme varastotyöntekijöitä Vantaalle 

Oletko reipas, työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva logistiikka-alan osaaja vailla töitä?

Työtehtävät sisältävät tavaran vastaanottoa, hyllytystä ja tuotteiden keräilyä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu kaappien kasausta. Työssä käytetään jonkin verran työntömastotrukkia, joten aiempi kokemus laitteen käytöstä on etuna tehtävässä, mutta ei pakollinen.  Etsimällämme henkilöllä on lisäksi aiempaa kokemusta varastotyöstä, ripeä työote ja hyvä fyysinen kunto. Työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroon kello 6.00-22.00 väliselle ajalle. 

Tarjolla on mahdollisuus työskennellä Transvalilla monipuolisissa logistiikka-alan tehtävissä. Työsuhde solmitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Antti Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

antti.piipponen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Vantaa
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497827
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa