(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ PK-SEUDULLE
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Toimenkuva
Etsimme joukkoomme motivoituneita varastotyöntekijöitä eri puolille pääkaupunkiseutua. Työpaikat varastoalalla voivat olla kauttamme keikkaa, osa-aikaista, määräaikaista tai kokoaikaista. Varaston työtehtävät ovat vaihtelevia, ne voivat sisältää esimerkiksi keräilyä, pakkausta, hyllytystä tai haastavampia varastoalan työtehtäviä. Voit olla urasi alussa oleva hakija tai kokeneempi konkari, mutta me haluamme sinut töihin!
Odotamme sinulta
Kerro meille hakemuksessasi tilanteestasi ja siitä miksi sinä olisit hyvä työntekijä meille. Mitä tarkemmin kerrot tilanteestasi, sen helpompi meidän on tarjota sinulle sopivaa työtä kauttamme. Tärkeintä on, että työmotivaatiosi on kohdillaan ja hoidat sinulle osoitetut työtehtävät huolellisesti ja tunnollisesti aina loppuun asti.
Muut tiedot
Jos olet kiinnostunut erilaisista varastoalan työtehtävistä kauttamme, käythän täyttämässä sähköisen työhakemuksen sivuillamme, viimeistään kuitenkin 29.2.2018 mennessä. Lisääthän hakemuksen mukaan CV:si. Palkkaus TES:n mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Helsingin VMP:n HR-koordinaattorit puh. 040 307 5100 tai Helsinki@vmp.fi.
Kesto
Asiakasyrityksen tarpeen mukaan
Lisätietoja
Niina Blom, helsinki@vmp.fi, 0403075100
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.02.2018 mennessä.