(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Pirkanmaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Asiakkaamme hakee varastotyöntekijää Pirkanmaalle.

Asiakkaamme hakee reippaita ja motivoituneita varastotyöntekijöitä varastotehtäviin. Tehtävänäsi on kuorman purkua, hyllyttämistä ja pakkaamista. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä ja vastapainotrukinajotaito on työssä etuus. Työpisteesi on Pirkkalassa. Tehtävä on aluksi yhden päivän mittainen, mutta hyviä työntekijöitä asiakasyritys haluaa käyttöönsä myöhemminkin. Työaika yhden päivän hommassa on 9-16, mutta jatkossa työajat vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan, josta johtuen työtä voi olla viikonloppuisin, iltaisin ja mahdollisesti öisinkin ja töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työtä kohtaan, sekä halu tehdä rutiiniomaista työtä. Tekniikan tuntemus työssä on etuus.

Työt ovat määräaikaisia. Työssä edellytämme suomenkielentaitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!