(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä pakkasvarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsitkö työtä hyvällä ansiomahdollisuudella? Toivotko, että työ joustaisi muun elämän ohessa, tarjoten kuitenkin säännöllistä toimeentuloa ja reipastahtista tekemistä? Meillä on duuni sinulle!

Etsimme nyt KERÄILIJÖITÄ asiakkaamme pakkasvarastolle Tuusulan Jusslaan.

Työssäsi keräilet tarrakeräilynä pakastetuotteet eri keräilypaikoilta, järjestät ne lavalle ja kuljetat lavan trukin avulla lähettämöön. Pakasteiden keräys on fyysisesti vaativaa ja kylmää työtä, jota tehdään noin -25 asteen työympäristössä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Aikaisempi varastokokemus katsotaan eduksi. Työturvallisuusmääräysten vuoksi odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä. Työaikojen ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkoja.

Tarjoamme sinulle erinomaiset ansiomahdollisuudet ja tilaisuuden päästä työskentelemään joustavassa, reilussa fyysisessä työssä! Työajat vaihtelevat viikoittain, mutta niissä huomioidaan myös työntekijöiden toiveet. Töitä tehdään pääasiassa 2-vuorossa (6-14, 14-22 välisinä aikoina). Työtä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti tai keikkalaisena.

Palkitsemme hyvästä työstä motivoivalla suoritelisällä! Perustuntipalkkasi muodostuu kaupan alan taulukkotuntipalkasta sekä itse ansaitsemistasi suoritelisistä sekä pakkasen olosuhdelisistä (20%).

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi