(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä päivävuoroon Vantaalle
Rockwool Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Asiakkaamme Rockwool Finland Oy etsii kahta kesätyöntekijää varastotehtäviin. Kyseessä on aidosti kiva työpaikka, jossa työntekijöitä arvostetaan, kollegat ovat sen verran huumorintajuisia, että tauoilla ei tule tylsää ja vastapainon hyttiin voi ottaa vaikka oman matkakaiuttimen mukaan. Autoa ei tarvita, sillä Rockwoolin varasto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Kivistönkorventie 3, Vantaa.

Mitä tulet tekemään kesän aikana?

Haemme kahta kesätyöntekijää, joista toinen on pääsääntöisesti sisätiloissa ja toinen ulkona. Sisällä tehtäviin kuuluu konttien purku vastapainolla, hyllytys, keräily sekä asiakaspalvelu ja ulkona rekkojen lastaus sekä purkaminen samaisella trukilla. Trukit ovat varustettu tehokkailla lämmitys- sekä ilmastointilaitteilla, eli kesän sääolosuhteet ei pilaa sun työfiilistä.

Milloin?

Tarve on viikoille 20-35 eli toukokuun puolestavälistä elokuun loppuun. Jos työt rokkaa hyvin ja haluat itse jatkoa, niin pystymme todennäköisesti tarjoamaan töitä myös vuoden loppuun saakka. Kesäviikonloput voit viettää vaikka mökillä, sillä työaika tässä tehtävässä on arkisin klo 8-16.

Mitä etsimme?

Haluamme pitää kesänkin ajan hyvän ilmapiirin yllä, eli tärkeintä meille on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Ensisijaisesti toivomme tekijöitä, joilla olisi jo hieman aiempaa kokemusta varasto- tai trukkitehtävistä. Mikäli kuitenkin koet olevasi niin timanttinen kaveri, että loistat tässä tehtävässä ilman aiempaa kokemustakin, niin jätä ihmeessä hakemus ja perustele miksi olet hakemamme henkilö.