(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE VUOROTYÖHÖN
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaillemme jatkuvasti varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, pääasiallisesti vuokratyösuhteisiin. Etsimillämme hakijoilla on jo jonkin verran kokemusta varastotyöstä ja trukinajotaito. Luonteeltasi olet reipas, oma-aloitteinen ja tiimityötaitoinen tekijä, jolla on hyvä asiakaspalveluasenne. Olet luonteeltasi avoin uusille haasteille ja tehtäville. Opit nopeasti uusia asioita ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Tehtävät sisältävät usein monipuolisia varastotehtäviä, mm. pakkaamista, tavaroiden vastaanottoa, keräilyä, lavojen hyllytystä ja trukilla ajoa. Työntömastotrukkitaito on eduksi monessa tehtävässä. Työt ovat pääasiallisesti vuorotyötä, joko kahdessa tai kolmessa vuorossa. Työt sijoittuvat pääkaupunkiseudulle, usein Vantaan, Helsingin tai Espoon alueille.

Haastattelemme hakijoita koko ajan ja täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä -toimi siis pian. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa Niina Kola-Kettunen sähköpostitse niina.kola-kettunen@adecco.fi tai puhelimitse 040 682 2644..

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Niina Kola-Kettunen, +358406822644


Toimipaikka:  HQ