(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Nurmijärvelle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme varastoalan ammattilaista pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tässä työssä tulet työskentelemään asiakkaamme tiloissa Nurmijärvellä. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 06-22 välillä. Työtehtävät sisältävät mm. tuotteiden keräämistä ja vastaanottoa. Aikaisempi kokemus varastotöistä ja koneenajotaito ovat ehdottomasti eduksesi mutta valmis osaaja sinun ei tarvitse olla. Kattava perehdytys kuuluu työn aloitukseen. Tässä toimipisteessä on mahdollista työllistyä pitkäksikin aikaa. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Parhaimmat edellytykset tässä tehtävässä menestymiseen antaa:

  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Tehokas työote ja tarkkuus
  • Hyvä fyysinen kunto
  • suomen kielen taito

Haku päättyy sunnuntaina 16.6.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! 

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Suvi-Anna Salonen
rekrytointikoordinaattori

suvi-anna.salonen@transval.fi