(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Mäntsälään
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Hae Baronalle sisälogistiikan tehtäviin Mäntsälään!

Haemme nyt uusia työntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin varastokohteeseemme Mäntsälään. Avoinna olevat työtehtävät ovat ensisijaisesti äänikeräilyn puolella, mutta myös muut työtehtävät ovat mahdollisia työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita, joten avoimet tehtävät sopivat niin opiskelijalle kuin kokonaan uutta työtä etsivällekin.

Varaston tuotevalikoimaan kuuluu niin kevyitä kuin raskaampiakin tuotteita, painavimmillaan käsin nosteltavat paketit painavat noin 20 kiloa. Keräilyä tehdään 2-vuorotyönä ja työntekijöiden pitää voida tehdä sekä aamu- että iltavuoroja, jotka sijoittuvat klo. 06.00 - 22.00 välille. Vuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville tai lauantaille, mutta satunnaisia sunnuntaivuorojakin saattaa tulla työsuhteen aikana vastaan.

Etsimämme henkilö on motivoitunut oppimaan uutta ja tekemään työnsä tehokkaasti, huumoria unohtamatta! Meillä työtä tehdään loistavassa porukassa, hyvällä asenteella ja pilke silmäkulmassa. Hakemamme henkilö voi aloittaa työt syyskuun tai lokakuun aikana ja on valmis sitoutumaan työhön pitkäaikaisesti, tai vähintään kesään 2019 saakka. Työtehtävät ovat nopeasti opittavissa, eikä aiemman kokemuksen puuttuminen ole este työllistymiselle.

Pääset työtehtävän esittelyvideoon tästä

Kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.

Edellytykset työnsaannille: 18 vuoden ikä