(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä loppuvuoden sesonkiin Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Haluatko seurata läheltä korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle työntekijöitä VARASTON JA LÄHETTÄMÖN TEHTÄVIIN loppuvuoden sesonkiin Lahden tehtaalle.

Isku on toimialansa innovatiivinen edelläkävijä. Iskun huonekalutehtaan koneet ja linjastot ovat täysin uusia ja edustavat osaltaan maailman moderneinta tuotantoteknologiaa. Moderni teknologia ei kuitenkaan pärjää yksin, vaan täydentyy työntekijöiden rautaisella ammattitaidolla ja monipuolisella osaamisella. Liity siis joukkoon! Lue lisää Iskusta: https://www.isku.com/fi/isku

Iskun logistiikassa työskentelet huonekaluteollisuuden tuotteiden parissa. Voit työllistyä osaamisesi mukaan esimerkiksi keräilyn, pakkauksen, lähettämötyöskentelyn tai korkeakeräilyn tehtäviin. Valtaosa työstä tehdään kiireaikoina 2-vuorotyönä. Työsuhde on määräaikainen: työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa ja kestävät tammikuun puoleenväliin asti.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Aiempi kokemus varastotyöskentelystä sekä trukeista, erityisesti vastapaino- ja työntömastotrukeista, katsotaan eduksesi. Tehtävät vaativat hyvää fyysisistä kuntoa sekä vähintään perustason atk-taitoja. Eduksi katsomme myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 30.11.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575 tai katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.