(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Lahden tavarataloon
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme nyt alkuvuodesta 2020 avattavaan Lahden tavarataloomme

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika sovitaan erikseen valittavien henkilöiden kanssa.

Työnkuvaan kuuluu tavaranvastaanoton toiminnot, niiden tehokkuus, tarkkuus, virheettömyys ja sujuvuus asiakaslähtöisesti. Lisäksi työhön kuuluu verkkokauppatilausten keräilypalvelun hoitamista. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää terveyttä ja yleiskuntoa. 

Lisäksi toivomme sinulta kokemusta kaupan alan varasto- ja logistiikkatoiminnoista sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ edellyttää valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikoina, sekä trukin ajotaitoa

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä!

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 22.9. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja haastattelut pidetään viikoilla 39-43. Työ alkaa joulukuussa 2019. Ilmoitamme kaikille hakijoille viimeistään siinä vaiheessa, kun rekrytointiprosessi on päättynyt.