(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä lääkekeräilyyn Espooseen
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme asiakkaallemme keräilijöitä Espooseen

Asiakkaan toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Juvanmalmilla. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin 8-16 ja 11-19 vuoroissa. 

Työtehtäviisi kuuluu lääketuotteiden keräily ja pakkaaminen. Keräily tapahtuu ääniohjauksen avulla ja kävellen. Työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla ja töitä on tarjolla alustavasti toukokuun alkuun, mutta todennäköisesti pidempäänkin. Palkkaus tehtävässä on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Tässä tehtävässä pärjäät erinomaisesti reippaalla asenteella ja oma-aloitteisuudella. Odotamme huolellista ja tarkkaa työotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Emme edellytä sinulta aikaisempaa työkokemusta logistiikan alalta, sillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi.  Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan rennossa ja nuorekkaassa työympäristössä sekä arvokasta työkokemusta logistiikan alalta.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja tehtävä vaikuttaa sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi meille pikaisesti.

Haku päättyy 27.3.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi