(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Konecranesille Hyvinkäälle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle Hyvinkään varaosavarastolle kahta varastotyöntekijää määräaikaiseen noin 6 kk työsuhteeseen Konecranesin omille kirjoille.

Varaosavaraston tehtävänä on toimittaa asiakkaan tilaamat varaosat nopeasti ja tilauksen mukaisesti eri puolille maailmaa. Tärkeää on toimitusten oikea-aikaisuus sekä toimitusten oikea sisältö.

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja motivaatio.
Työpersoonaltasi olet omatoiminen ja itsenäinen sekä rohkea kysymään ohjeita tarvittaessa.
Odotamme sinulta tiimityötaitoja ja joustavuutta varaston aukioloajoista johtuen. Olet valmis toimimaan joustavasti varaston eri tehtävissä tarpeen vaatiessa ja auttamaan eri työpisteitä työkuorman vaihtelun mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä, saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen.
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, +358 40 687 8417, aleksi.kerola@adecco.fi