Varastotyöntekijöitä, kokoaikaisia ja osa-aikaisia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Nautitko fyysisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä?

Etsimme nyt asiakaskohteeseemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Espoon Niittykumpuun.

ISS palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtävässä vastaat tuotelaatikoiden lavoille pakkauksesta kuljetusterminaalissa. Voit tehdä työtä kokoaikaisesti, 37,5 h/vko tai osa-aikaisesti n. 25 h/vko. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 06-00 välille, vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa, muu kieli taito katsotaan eduksi, sekä hallitset älylaitteiden käytön ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Työn luonteesta johtuen, edellytämme erinomaista peruskuntoa. Viihdyt tehtävässä, jos nautit tiimityöskentelystä ja tartut reippaasti käsillä oleviin tehtäviin. Tehtävään valittujen henkilöiden tulee läpäistä huumausainetesti sekä suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 1.9.2019.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287112
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo