Varastotyöntekijöitä Kokkolaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Kokkolaan!

Haemme osaavia sekä ripeitä varastotyöntekijöitä Kokkolaan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työ suoritetaan suuressa logistiikkakeskuksessa Kokkolassa sijaitsevalla teollisuusalueella.

Työnkuvia on monia erilaisia, esimerkiksi aina tuotteiden keräilystä saapuvan tavaran tarkastamiseen. Työtuntejakin on tarjolla aina keikkasopimuksesta kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Etsimämme henkilöt ovat reippaita, toimeen tarttuvia sekä tunnollisia ja tarkkoja työntekijöitä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus varastotyöstä, mutta tarpeen vaatiessa asiakasyrityksemme on valmis perehdyttämään sinut työhön. Tärkeintä on tässäkin tapauksessa se, että sinulla on selkeä halu sekä hyvä asenne työntekoa kohtaan!

Kiinnostuitko? Laita hakemus sisään, sillä suosittelemme sopivia ehdokkaita jatkuvasti.

Lisätiedot:

Eezy Henkilöstöpalvelut

Aki Lyyski, 050 3522775 / aki.lyyski@eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508292
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola