Varastotyöntekijöitä, Kokkola
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

 

Haemme asiakkaallemme Kokkolaan touhukkaita

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

Tehtäviisi kuuluu tavaran vastaanotto, laadun tarkastus, tavaran keräys ja muita varaston askareita. Työ soveltuu hyvin sekä naisille sekä miehille. 

Menestyt tehtävässä, kun olet omatoiminen ja itsenäinen tekijä, jolla on kaiken aikaa hoksottimet päällä. Puhut ja ymmärrät suomea. Työ kysyy tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja järjestelmällisyyttä, sekä hyvää rutiininsietokykyä. Persoonaltasi olet positiivinen ja tiimityötaitoinen. Trukin käytön hallinnasta voi olla etua. 

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja tarjolla on myös osa-aikatyötä. Sinut perehdytetään työhön huolellisesti ja tarjoamme Manpowerin tuen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Tarkkaile sähköpostiasi, sillä saatamme lähettää sinulle videohaastattelukutsun tehtävää haettuasi. Haku on auki 31.7.2019 saakka, mutta paikat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän kiireesti hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.7 jälkeen Manpowerilta Kirsi Palomäki numerossa 044 335 7576 tai sähköpostilla kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1273488
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Pohjanmaa