(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä kesätöihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Asiakkaamme Korsossa hakee reippaita varastotyöntekijöitä kesätöihin!

Kiinnostaako sinua varastotyöt kansainvälisessä yrityksessä? Tehtäviisi pääsääntöisesti kuuluvat korkeakeräily ja/tai pientavarakeräily. Korkeakeräily tapahtuu korkeakeräilytrukkia käyttäen ja pienkeräily on käsin tapahtuvaa keräilyä, mutta myös muut tehtävät kuten esim. tavaroiden lajittelu ja hyllytys voivat täyttää päivääsi. Työ on säännöllistä päivätyötä klo 8.30-16.30 jolloin illat jäävät omille harrastuksillesi.

Mitä odotamme sinulta? Olet jo saanut kokemusta varastotöistä ja olet jonkun verran käyttänyt trukkejakin. Varastotyöt ovat myös fyysisiä, joten töiden ohessa saat pidettyä myös kuntoasi yllä. Toivomme myös että olet ripeä, jotta tilaukset saadaan lähtemään ajoissa ja tarkkuutta toivomme myös jotta tilaukset lähtevät oikeille asiakkaille. 

Työt alkavat toukokuun lopussa/kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Odotamme Sinun sitoutuvan tehtävään koko kesän ajaksi.

Töihin on myös helppo tulla, sillä sijaitsemme Korson juna-aseman vieressä. 

Mikäli koet, että työ voisi olla juuri sinulle sopiva, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana!