(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄTÖIHIN
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Asiakasyrityksemme viihtyisä jakelukeskus Hämeenlinnassa tarvitsee alkavan kevään sekä kesän sesonkien ajaksi reippaita, tarkkoja ja oppimishaluisia henkilöitä varastotyöntekijöiksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet valmis aloittamaan työssä mahdollisimman joustavasti jo kevään aikana tai viimeistään kesä-heinäkuun vaihteessa, omaat kiinnostuksen fyysisen ja omatoimisen työn tekemiseen sekä tuot työpaikalle mukanasi iloisen mielen ja työtätekevän asenteen.

Tehtäviin koulutetaan hyvin, joten kokemus varastoalalta ei ole välttämätöntä, mutta toki eduksi. Tärkein kriteeri henkilöitä töihin valittaessa onkin positiivinen ote työhön sekä luontainen tekemisen meininki!

Työtehtävät sisältävät varaston monipuolisia perustehtäviä: mm. tuotteiden tarkastusta, pakkaamista ja keräilyä.

Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa kello 6-22 välisenä aikana. Toivomme että sinulle sopii kumpikin työvuoroista, mutta tarvittaessa joustamme myös työnantajana tekijöidemme toiveiden ja tilanteen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakulomakkeen heti sillä hakijoita valitaan tehtäviin aina sopivan osuessa kohdalle!