(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä kesätöihin Viinikkalaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Asiakkaamme Viinikkalassa hakee reippaita varastotyöntekijöitä kesätöihin!

Kiinnostaisiko sinua varastotyöt rakennusmateriaalien parissa? Tehtäviisi pääsääntöisesti kuuluvat keräily, jonkun verran auton lastausta ja purkua, tuotantotyötä sekä asiakaspalvelua noutoasiakkaille. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8 -16, mutta jonkun verran vuoroja voi olla klo 7-15. 

Mitä odotamme sinulta? Olet jo saanut kokemusta varastotöistä ja olet jonkun verran käyttänyt trukkejakin, kuten vastapainotrukki ja pintontavaunu ja et pelkää opetalla käyttämään työntömastotrukkia, mikäli tämä ei ole vielä tullut tutuksi. Varasto ja tuotantotyöt ovat myös fyysisiä, joten töiden ohessa saat pidettyä myös kuntoasi yllä. Toivomme myös että olet ripeä, jotta tilaukset saadaan lähtemään ajoissa ja tarkkuutta toivomme myös jotta tilaukset lähtevät oikeille asiakkaille, sekä olet myös  asiakaspalveluhenkinen palvellessasi noutoasiakkaita.

Työt alkavat toukokuun lopussa/kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Odotamme Sinun sitoutuvan tehtävään koko kesän ajaksi.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Mikäli koet, että työ voisi olla juuri sinulle sopiva, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana!