(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä kesäksi Tuusulan seudulle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Etsimme kesäksi uusia tekijöitä varastotöihin eri asiakaskohteisiimme Tuusulan alueelle!

Työtehtävät  varastossa vaihtelevat ja voivat olla esimerkiksi keräilyä, hyllytystä, vastaanottoa, pakkausta ja lähettämistä. Palkkaus kaikissa toimipisteissä on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin kello 6-22 välille. Ajoittain töitä saattaa olla myös viikonloppuisin. Kaikissa toimipisteissä on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön kesäkauden jälkeen ja aloittamaan pääset nopeasti!

Varastoalan työkokemuksesta ja koneajotaidoista on suuri etu, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme tehtäviin. Tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdillaan ja reipas ote työntekoon!
Edellytämme hakijoilta reippaan ja positiivisen asenteen lisäksi täysi-ikäisyyttä ja  hyvää suomen kielen taitoa. Hyvästä fyysisestä kunnosta on myös hyötyä, sillä työtehtävät saattavat olla raskaita. Varastokohteet sijaitsevat Tuusulassa, joten oman auton käyttömahdollisuus on etu. 

Haku päättyy 30.6.2019.  Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tia Väisänen
Rekrytoinnin asiantuntija

tia.vaisanen@transval.fi