(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Keravalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Haemme Keravalle varastotyöntekijöitä.

Työhön kuuluu esimerkiksi keräystä, pakkausta, lähetystä sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Tarpeita varastotyöntekijöille on sekä koko- että osa- aikaisesti. Työtä tehdään pääasiassa aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot eivät välttämättä ole kiertäviä.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta sekä valmiudet suorittamaan rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, valmiuden työskennellä sekä aamu- että iltavuoroissa sekä varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, alustavasti marras- joulukuun aikana.

Trukkikokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus: TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.