(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Kerava-Tuusula alueelle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Oletko miettinyt haluavasi osa-aikaista tai keikkatyötä loppuvuodelle ja mahdollisesti keväälle? Vai oletko kenties kiinnostunut täysistä viikkotyötunneista? Meillä on nyt tarjolla näitä kaikkia!

Haemme Keravan ja Tuusulan seudulle reippaita varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotyötehtäviin – pyrimme löytämään sinulle juuri oikeanlaisen työtehtävän! Yleisimpiä varastotehtäviä, joihin henkilöitä etsimme, ovat tuotteiden keräily, pakkaaminen ja hyllyttäminen. Tämän lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden vastaanottamista ja näiden lajittelua. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme huolellisen perehdytyksen ja näin ollen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Työtä tehdään erilaisissa työvuoroissa, mutta 2-vuorotyö sekä aamupainoitteinen työ ovat yleisimpiä.

Etsimme henkilöitä, joilla on halu tehdä töitä ja kehittyä työssään. Paikkoja on tarjolla useampia Keravan ja Tuusulan seudulla, joista yksi voi hyvinkin olla sinun. Mikäli koet sopivasi työhön, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.