(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä keräilyyn
Barona Varastopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Etsimme reippaita varastotyöntekijöitä kasvumme tueksi. Oletko sinä uusi tiimimme jäsen?

Varastomme sijaitsee aivan kauppakeskus Jumbon tuntumassa osoitteessa Ansatie 5, Vantaa. Kyseessä on lämmin varasto ja tuotteet ovat pääsääntöisesti kevyttä tarviketta kuten kyniä ja t-paitoja. Kyseessä on alkuun määräaikaisuus vuoden loppuun saakka, mutta noheville tekijöille voimme luvata jatkoa tämän jälkeenkin. Etsimme yhteensä viittä keräilijää ja tulet työskentelemään joko jatkuvassa aamuvuorossa (klo 6-18 välillä) tai jatkuvassa illassa (klo 14-22), ilmoita siis hakemuksessasi kummasta vuorosta olet kiinnostunut.

Paina hakemusta jos olet:

  • Kiinnostunut osa-aikaisesta työstä, jossa tunteja tarjolla 22,5-37,5h/vko
  • Reippaalla asenteella varustettu tyyppi, jolta löytyy aitoa kiinnostusta varastotyötä kohtaan
  • Täysi-ikäinen ja puhut suomen kieltä sujuvasti

Tarjoamme sinulle paikan nuorekkaassa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä logistiikan alalla. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta varastolta, mutta sellainen katsotaan ehdottomasti eduksesi. Mikäli kiinnostuit, niin kannattaa jättää hakemusta heti, sillä aloittamaan pääsee heti elokuun alusta. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

_Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista! _