(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä keräilyyn ja pakkaukseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Kiinnostaako sinua varastoalan työtehtävät? Sopiiko 2-vuorotyö elämäntilanteeseesi?

Etsimme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ kappaletavarakeräilyyn ja pakkaustöihin asiakkaallemme Nurmijärvelle.

Työssäsi toimit itsenäisesti hoitaen tilauksen keräyksen matalakeräilytrukilla käyttäen hyödyksi digitaalista keräysjärjestelmää. Työ saattaa sisältää myös pakkaukseen liittyviä tehtäviä ajoittain ja riippuen asiakkaamme tilauskannasta.

Toivomme sinulta jo aikaisempaa kokemusta keräilystä tai pakkaamisesta. Myös aikaisempi  muu kokemus varasto- tai tuotantoympäristöstä katsotaan eduksesi. Tärkeää on, että omaat hyvän asenteen ja motivaation rutiininomaista, fyysistä työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, joka jatkuu aluksi ainakin kesäkauden loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään 2-vuorotyönä (klo 6-14 ja 14-22 -vuoroissa), tuntimäärien ollessa noin 20-37,5 h/vko. Kesällä tuntimäärien arvioidaan olevan isoimmillaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi