(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä keikkatyöhön Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2020

Haluaisitko nähdä, millainen varastotyöntekijän arki on tai kaipaatko lisätienestejä? Haemme Turun seudulla toimivillemme eri alojen asiakkaillemme reippaita varastotyöntekijöitä keikkatyöhön.

Varastotyöntekijänä työtehtäväsi voivat koostua esimerkiksi tuotteiden keräilystä, hyllyttämisestä ja pakkaamisesta sekä tuotekuormien purkamisesta ja lastaamisesta. Työvuorot ovat pääosin arkipainotteisia, ja tarjolla voi olla aamu- ja iltavuoroja.

Kokemusta sinulla ei tarvitse olla ennestään varastolla työskentelystä, vaan edellytyksinä tehtävästä suoriutumiseksi ovat ripeä ja omatoiminen työskentelyote sekä valmius fyysisesti raskaaseen työhön.

Lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveestasi ja työvuorovalmiuksistasi. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.