Varastotyöntekijöitä keikkatöihin Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluonteisiin keräilytehtäviin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle ja  sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
 
Odotamme hakijoilta reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon, sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Hyvällä asenteella on tässä työssä enemmän merkitystä, kuin pitkällä työkokemuksella. Arvostamme tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Korkeakerääjä- tai muu trukinajokokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa.
 
Työtehtäviisi kuuluu erilaiset varasto- ja keräilytehtävät tekstiilituotteiden parissa. Joillakin työntekijöillä työhön sisältyy myös trukilla ajoa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keikkatöihin kansainvälisessä ja arvostetussa logistiikka-alan yrityksessä,  mukavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan. Hae paikkaa pian, tai viimeistään 2.9.2018, sillä aloitamme haastattelut ja tehtävän täyttämisen heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä / Keikka


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1162475
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: TURKU